Friluftsgruppa.no     

      Lenker

 

 

           Hjem

      

 

 

   Satsingsområde

 

          Kontakt

      Produkter

 

 

Om Friluftsgruppa

 

Friluftsgruppa - fra hobby til enkeltpersonsforetak

Friluftsgruppa hadde sin spede start høsten 2006. Det var første gang fra min side at det ble jobbet med elever innenfor friluftsliv. Denne elevgruppa fikk navnet "Da Boyz In Da Hood" - noe den fortsatt heter.

Hovedområdet har vært å jobbe med ungdom. I tillegg har det vært noe foredragsvirksomhet. Vi har da jobbet under domenet Friluftsgruppa.com, men på hobbybasis.

 

Friluftsgruppa.no

Friluftsgruppa.no er et enkeltpersonsforetak registrert august 2011. Foretaket vil ha et stort nedslagsfelt, men fokuset vil hovedsaklig være kurs- og foredragsvirksomhet, prosjektering innad undervisningssektoren, arrangere og tilby turpakker for ungdom, næringsliv, skoler og barnehager. (Les mer under "produkter")

 

 

 

Min gode turvenn og arbeidskollega, "Luna"

 

 

 

 

Om Mats

 

Eier av Friluftsgruppa.no er

Mats Langstrand (39).

 

 

Bosatt:

Eidsvoll kommune, Akershus.

 

Bakgrunn:

Har jobbet som faglærer, kontaktlærer og trinnleder i grunnskolen siden 2001. Har vært med å etablere flere interngruppe tiltak i grunnskoler.

I 2009 var jeg med å etablere Eidsvoll læringssenter, en spesialpedagogisk skole for ungdomstrinnet - hvor jeg i dag jobber.

 

Utdanning:

Grunnskole, 3-årig allmenne fag, Luftforsvaret v/Bardufoss Flystasjon, Lærerhøgskolen i Nesna, Spesialpedagogikk v/høgskolen i Oslo, Spesialpedagogikk 2 v/ Høgskolen i Nesna, Samfunnsfag v/Høgskolen i Oslo, Anvendt IKT - Digital kompetanse v/Høgskolen i Akershus.

 

Hobby og interesse

Friluftsliv til alle årstider, allsidig trening som fotball, løping, sykling, styrketrening, samt IKT og fisking.

 

 

Friluftsgruppa.no © 2015 - all rights reserved

ML Webdesign